Program


Program Sundhedskonferencen tirsdag d. 28. september 2021

Download program for Sundhedskonferencen pdf her

Program

08.15 – 09.15 Indtjekning og morgenmad

09.15 Velkommen

09.20 – 10.00 Et nærværende sundhedsvæsen – hvad vil det kræve? 

Jakob Kjellberg, professor i sundhedsøkonomi ved VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

10.00 – 10.20 Pause

10.20 – 11.00 Nærvær på distancen – etiske refleksioner

Jacob Birkler, filosof med ph.d. i medicinsk etik, forfatter, medlem af Det Etiske Råd siden 2010 samt formand for rådet fra 2011 til 2016 og debattør i danske medier, herunder i radio- og Tv-programmer.

11.00 – 11.20 Pause

11.20 – 12.00 Mellem magt og omsorg

Lotte Blicher Mørk, cand. theol., præst på Rigshospitalet, foredragsholder, tidl. fast skribent i Kristeligt Dagblad og Ugeskrift for Læger samt forfatter til bogen På en måde skal vi dø (2016).

12.00 – 13.00 Frokost

13.00 – 13.45 Hvordan knækker vi stresskurven – nye perspektiver

Thomas Milsted, ekspert i bæredygtigt arbejdsmiljø og arbejdsglæde, leder af Center for Stress og Trivsel, generalsekretær i Stresstænketanken samt fast skribent for A4 og POV (Point of View International)

13.45 – 14.10 Pause

14.10 – 15.40 Jytte vender tilbage

Morten Münster, internationalt anerkendt adfærdsekspert (Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Leo Pharma, NATO, Siemens osv.) samt ofte benyttet adfærdsekspert i medierne, fx i Jyllands Posten, Information og Finans.dk.

15.40 Tak for i dag og på gensyn næste år!

En mødedag i trygge rammer

Med Covid-19 står vi i en ny situation, der stiller nye krav til vores måde at mødes på. Det skal først og fremmest være trygt at mødes! Og derfor har Scandic Bygholm Park iværksat en række konkrete initiativer for at sikre, at det er trygt og sikkert for dig og de øvrige konferencedeltagere at mødes hos dem.

Scandic Bygholm Park følger til enhver tid de gældende krav og anvisninger fra myndighedernes side og har god erfaring i at afholde konferencer, hvor det er trygt at mødes.

Dagen vil på forhånd blive planlagt nøje, og alle gæster fordeles bedst muligt i huset for at sikre god afstand. Der vil være synlige afstandsmarkeringer samt rigeligt med håndsprit til fri afbenyttelse.

Konferencelokalet og øvrige lokaler vil løbende blive gjort grundigt rent, inkl. løbende udluftning samt afspritning af alle overflader. Ligeledes vil bordopstillingen til enhver tid følge myndighedernes gældende retningslinjer i forhold til afstand og kvadratmeter.

Ved konferencens start vil alle deltagere blive informeret om særlige retningslinjer og procedurer i relation til Covid-19.

Bygholm Park Hotel byder uændret på skøn og nærende mad på konferencedagen. Alt mad serveres portionsanrettet under nøje hensyntagen til hygiejne, og der vil således ikke længere være tale om traditionelle buffetserveringer. Der er fortsat fokus på gode, bæredygtige råvarer, som udvælges med omtanke for dyrevelfærd, miljø og sundhed.

Morgen/Formiddag: Du tilbydes en energigivende og sund start på dagen med f.eks. frisk frugt, yoghurt/skyr, grøntsagsshots og en friskbagt croissant.

Frokost: Du bydes på en skøn 2-retters menu eller en frokostplatte, hvor alt mad er lækkert portionsanrettet og serveret jf. myndighedernes gældende retningslinjer.

Eftermiddag: Der serveres et udvalg af portionsanrettede sunde lækkerier og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Frisk vand, bæredygtig økologisk kaffe samt te er let tilgængeligt hele dagen.

Tidligere konferencer

Sundhedskonferencen 2019

Sundhedskonferencen Jylland 2018

Sundhedskonferencen Sjælland 2018

Sundhedskonferencen Jylland 2017

Sundhedskonferencen maj 2017 Sjælland

Sundhedskonferencen november 2016 Jylland