Program


Program Sundhedskonferencen torsdag d. 14. nov. 2019

Download program for Sundhedskonferencen pdf her

Ledelse af et bæredygtigt sundhedssystem og arbejdsliv

Program

08.15 – 09.15 Indtjekning og morgenmad

09.15 Velkommen

09.20 – 10.00 Ledelse af samskabelse og samskabt styring

Jacob Torfing, ph.d., professor i Politik og Institutioner på Roskilde universitet samt forskningsleder af The Roskilde School of Governance

10.00 – 10.40 Et datadrevet sundhedsvæsen: Hvad vil det sige, og hvad betyder det for arbejdet i praksis?

Klaus Høyer, antropolog, ph.d., professor ved Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet og bogaktuel med Hvem skal bruge Sundhedsdata – og til hvad? (2019)

10.40 – 11.10 Pause 

11.10 – 12.10 Hjernen på overarbejde – skab trivsel og balance med compassion

Vibeke Lunding Gregersen, cand. psyk., adm. direktør i Mindwork, forfatter Hjernen på overarbejde (2017)

Henrik Tingleff, cand. psyk., faglig direktør i Mindwork, forfatter til 2018 bestselleren Hjernen på overarbejde (2017)

12.10 – 13.10 Frokost

13.10 – 13.50 Lederens ansvar og mulighed for at forebygge og håndtere stress hos medarbejderne

Malene Friis Andersen, ph.d., forsker og selvstændig organisationspsykolog samt forfatter til bestselleren Stop Stress – en håndbog for ledere (2016)

13.50 – 14.20 Pause

14.20 – 15.50 Stå fast og gå glip? Henimod et bæredygtigt arbejdsliv!

Svend Brinkmann, ph.d., professor på Aalborg universitet samt forfatter til bl.a. bestsellerne Stå fast (2014), Ståsteder (2016) og Gå-glip (2017)

15.55 Tak for i dag og på gensyn næste år!

Forplejning:

Morgen: Buffet med hjemmebagt rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. smør og laktosefri smør. Dansk ost og frisk flødeost med purløg. Pålæg og marmelade. Juice og vand renset med kul. Croissanter og kanelstang.

Frokost:  Dagens suppe med toppings 2 kolde retter samt 1-2 varme retter med kød (fjerkræ, oksekød eller svinekød) Dagens fisk. Tilbehør (pasta, ris eller kartofler). Grøntsager samt 1 vegansk ret. Stor salatbuffet, hvor du kan blande din egen favorit salat m/dressing og olie/balsamico. Udvalg af forskelligt brød, fx økologisk rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. og laktosefri smør. Diverse oste. Dessert Scandic vand – med og uden brus.

Eftermiddag: Hjemmebagt kage eller crumble efter årstiden. Knækbrød – fuldkorn, surdej og glutenfri. Rawbars Spreads, fx avocadocreme, humus eller frisk ost med granatæble. 2 slags frisk, hjemmelavet juice eller limonade samt vand renset med kul.

Hele dagen:  Bæredygtig kaffe. Te, forskellige smagsvarianter. Tørrede frugter og nødder. Frisk frugt

Tidligere konferencer

Program Sundhedskonferencen Jylland 2018

Program Sundhedskonferencen Sjælland 2018

Program Sundhedskonferencen Jylland 2017

Program maj 2017 Sjælland

Program november 2016 Jylland