Tilmelding


Klik her for at se programmet

Sundhedskonferencen 2019, torsdag d. 14. november 2019
Tilmelding foregår via en særlig tilmeldingsside, som I finder her

Hvis der opstår problemer med tilmeldingssiden eller lignende, så er I naturligvis altid velkomne til at sende en email til info@sundhedskonferencen.dk

Betingelser

Alle tilmeldinger er bindende.

Dog kan tilmeldinger godt “byttes”, således at en anden person end den tilmeldte kan deltage i stedet for den oprindeligt tilmeldte. Sundhedskonferencen skal blot informeres om dette senest dagen inden Sundhedskonferencen.

Grupperabatter forudsætter samtidige tilmeldinger (min. 4 tilmeldinger på en gang). Altså i én og samme email. Det er desuden en forudsætning for at opnå rabat, at der kan skrives én regning. Det vil bla. sige, at der kun skal anvendes ét EAN- eller CVR-nr. til opkrævning.

Ved betaling udover forfaldstid beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned samt rykkergebyr 100,- kr. pr. rykker.

Ved tilmelding oplyses email på samtlige deltagere. Disse emailadresser bruges til at fremsende evalueringsskemaer efter konferencen, til oplysninger om eventuelle programændringer samt invitation og program til fremtidige sundhedskonferencer. I alt typisk 3-4 emails om året. I samtlige emails oplyses tydeligt om, hvordan man frabeder sig fremtidige emails.

Læs eventuelt mere om de formelle betingelser mv. på denne side

Afbestilling: Tilmeldinger er som bekendt bindende.
Dog er det muligt at afbestille på nedenstående betingelser. Udgangspunktet vil altid være, at tilmeldinger er bindende.
Afbestilling 0-20 dage inden konferencen: ingen refusion.
Afbestilling 3-8 uger inden konferencen: 50% refusion.
Afbestilling mere end 8 uger inden konferencen: 90% refusion.